Kuinka haen avustusta?

Lasten Sankarit myöntää lahjakorttien muodossa pientä lomaa arjesta esim. huvipuistoihin, kylpylöihin, ravintoloihin, elokuvateattereihin ja muihin elämyspaikkoihin.

Avustusta voivat hakea perheet, joissa on pitkäaikaissairas tai kehitysvammainen lapsi. Lisäksi avustusta voidaan hakea myös muille vähäosaisille lapsille, eli sellaisiin hankalassa ja millä tavalla vain vaikessa elämäntilanteessa oleviin lapsiperheisiin tai lapsille, ketkä kaipaavat piristystä ja elämyksiä arkeensa.

Hakemuksen tulee aina olla täysikäisen tekemä ja lähettämä. Hakemuksesta tulee selvitä lapsen nimi ja tilanne, perheen koko, kaikki muut mahdolliset lisäperustelut hakemukselle, sekä lisäksi avustuksen hakijan nimi, syntymäaika, osoite ja puhelinnumero. Hakemuksen avustukseen voi jättää perheenjäsen, sukulainen, ystävä tai vaikkapa kummitäti tai -setä!

Vapaamuotoisia hakemuksia yllä mainittuine asioineen ja perusteluineen voi lähettää osoitteeseen lastensankarit@gmail.com. Hakemukset käsittelee yhdistyksen hallitus.

Lisäksi Lasten Sankareiden jäseniä voi pyytää vierailemaan lastenosastoille, lasten hoitokoteihin ja muihin lasten tapaamispaikkoihin. Yhteydenotto: lastensankarit@gmail.com