Kesän piristyksiä lähtenyt matkaan!

Lasten Sankarit on myöntänyt kesälomareissuja seitsemälle perheelle kylpylöihin, elokuviin ja huvipuistoihin. Monet onnenkyyneleet tirautettiin eilen puhelimessa perheiden kanssa puolin ja toisin.
Tässä muutama esimerkkitarina taustalla:
– Yksinhuoltajaäiti, jolla useampi lapsi. Muu perhe asunut eri syistä pidempään turvakodissa (tälläkin hetkellä). Perheen äiti, äidin sisarus/ystävä ja lapset pääsevät yön yli reissulle kylpylään.
– Pieni alle kouluikäinen lapsi ja hänen sisaruksensa olivat viime syksynä menossa vanhempiensa kanssa kylpylään, mutta juuri reissun alla kaikki peruuntui, kun yhdellä lapsella todettiin syöpä. Edelleen hoidot kesken, mutta syöpäsairas lapsi sen verran paremmassa kunnossa ajoittain, että pääsevät koko perhe kesällä Lasten Sankareiden piikkiin samaan kylpylään, jonne heidän jo aiemmin oli tarkoitus mennä.
– Monilapsinen perhe, josta yhdellä lapsella vaikea etenevä sairaus. Koko perhe yön yli kylpylään.
– Yhden yksinhuoltajaperheen pienet tytöt saavat uudet polkupyörät, koska äidillä ei ole ollut koskaan varaa omia ostaa ja tulot muutenkin erittäin niukat.
– Yksinhuoltajaäiti, useampi lapsi. Mummi haki kylpyläreissua tyttärelleen ja hänen kahdelle terveelle lapselle. Yhdellä lapsista vaikea kehitysvamma. Mummi halusi hakea Lasten Sankareilta yhteistä hauskaa aikaa terveille lapsille ja äidille, ja sitä he saavatkin kylpyläpäivän muodossa!
– Monilapsinen perhe, joista yhdellä etenevä erittäin vaikea sairaus. Tulot niukat. Koko perhe huvipuistoon.
unnamed