Ensimmäinen lahjoitus Keittiön Pelastajat -kirjasta!

Lasten Sankarit Leppävaara

Hyvät Lasten Sankareiden ja Keittiön pelastajien ystävät, tiistaina 3.5.2016 oli hieno ja merkittävä päivä: Keittiön Pelastajat luovutti ensimmäisen osan kirjansa tuotosta hyväntekeväisyyteen, Lasten Sankarit ry:lle! Lämpimät kiitokset kaikille teille, jotka olette ostaneet Keittiön pelastajat -kirjan! Teidän tuellanne monet lapset ja lapsiperheet saavat tukea ja iloa arkeen.

Kirjan tuottona kertynyt 5000 euroa menee Lasten Sankarien kautta lyhentämättömänä pitkäaikaissairaiden, kehitysvammaisten tai vähäosaisten (esim. muuten vaikeassa elämäntilanteessa olevien) lasten ja lapsiperheiden hyväksi, auttaen heitä jaksamaan perusarkea erilaisten iloisten yllätysten ja elämysten avulla.

Edelleen on mahdollisuus tehdä kanssamme lisää hyvää. Lasten Sankareiden jäseneksi (pieni vuosimaksu 30/35 euroa) tai lahjoittamaan pääset täältä nettisivulta. Lisäksi Keittiön pelastajat -kirjoja on vielä myynnissä seuraavissa paikoissa: Espoo Iso Omena ja Lippulaiva Suomalainen Kirjakauppa sekä Vihdin Kirja-Aitta sekä INFO Nummela – Nummelan Kirjakauppa Oy. Kirjaa voi tilata myös Uudenmaan Pelastusliitto sivuilta www.upl.fi/lomake.html?id=2446. Kirja on oiva lahja valmistuville ja synttärisankareille, tai vaikkapa mukava mökkituliainen kesällä. Kaikkien loppujenkin kirjojen tuotto annetaan Lasten Sankareille sekä toiselle hyväntekeväisyyskohteellemme, Vanhustyön keskusliitto ry:n Ystäväpiiritoiminnalle vanhusten yksinäisyyden lievittämiseksi. Tehdään yhdessä hyvää! Kiitokset kaikille tukijoillemme!  

– Keittiön pelastajat & Lasten Sankarit