Mikä on Lasten Sankarit?

Lasten Sankarit uusi logoLasten Sankarit perustettiin kesällä 2015 tukemaan pitkäaikaissairaita, kehitysvammaisia ja muuten vaikeassa elämäntilanteessa olevia vähäosaisia lapsia sekä heidän perheitään. Lasten Sankarien keräämät varat käytetään lyhentämättömänä em. lasten perheiden hyväksi, auttaen heitä jaksamaan perusarkea erilaisten iloisten yllätysten ja elämyslahjojen avulla. Jäseninä yhdistyksessä on mm. ensihoitajia, pelastusviranomaisia, poliiseja, hätäkeskuksen työntekijöitä, rajavartiolaitoksen henkilöstöä sekä lääkärihelikoptereiden miehistöä. Lisäksi kuka tahansa voi liittyä Lasten Sankareiden kannattajajäseneksi.

Yksi kommentti artikkeliin ”Mikä on Lasten Sankarit?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s